Sarıyer’de 19 Mayıs coşkusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Cumhuriyet Meydanı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük coşkuyla kutlandı. Şehit Mithat Yılmaz Caddesi üzerinde yapılan kortej ile başlayan tören, Atatürk Anıtı’na resmi çelenk sunulmasıyla devam etti.

Yapılan törene; CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cebrail Karakaş, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı, Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) Başkanı Ali Genç, sivil toplum kuruluşları, gaziler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşların Atatürk Anıtı’na resmi çelenk sunmasının ardından tören İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.